Veelgestelde Vragen

Veel Gestelde Vragen

Kan ik dit makkelijk combineren met school en werk?

Dit is een vraag die ik erg vaak krijg, en terecht ook! Dit kun je makkelijk met school en werk combineren. Het meeste werk zul je moeten verrichten bij het opzetten van je webshop. Je kunt zelf bepalen hoe snel je dat allemaal voor elkaar wilt krijgen. Als je die fase voorbij bent, hoef jij je winkel alleen nog maar te onderhouden en dat kost bijna geen moeite. Vandaar noemen wij het een semi-passief inkomen.

Wanneer ga ik mijn eerste resultaten zien?

Dat is een goede maar ook lastige vraag.

Misschien is dit een kleine anti-climax, maar het ligt compleet aan jou. Het is vanzelfsprekend dat de meer werk jij in een kleinere periode verricht aan jou webshop, de sneller jij resultaten zal behalen. Als je erg veel schoolwerk heb dan zal je dat moeten combineren met het voorbereiden van je store en zal het wat minder snel verlopen. Wel kunnen wij jou garanderen dat als je de stappen in de cursus goed volgt, jij je voorbereidingen in je weekenden kunt afkrijgen.

Kost het beginnen met verkopen mij geld?

Ja. Echter hoeft het niet veel te zijn.

De eerste stap is het inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Dit kost een eenmalige 50 euro. Daarna kan je zelf besluiten met hoeveel geld jij producten zou willen inkopen. Dat hoeft niet veel te zijn, aangezien je op bol.com makkelijk kunt opschalen. Dit betekend dat je elke maand je geld meerdere malen kunt verdubbelen. Je kan dus al met 50 euro beginnen, omdat je kan beginnen met onze dropship methode. Echter raden we aan om met minimaal 100 euro te beginnen

Kan ik hier ook aan beginnen als ik uit België kom?

Jazeker! Veel van mijn studenten komen niet alleen uit Nederland, maar ook uit België. Het maakt echt niet waar je woont, je zult altijd makkelijk aan het werk kunnen zolang jij jou laptop maar bij de hand hebt.

Hoe moeilijk is het om bol.com bedrijf te starten?

Op bol.com verkopen is helemáál niet zo moeilijk. Iedereen kan dat, maar op bol.com verkopen en super winstgevend worden, dat kan niet iedereen! Je moet weten hoe je je concurrent moet verslaan, hoe je succesvolle producten vind, hoe je deze producten zo goed mogelijk presenteert aan de klant, waar je de beste leverancier met de goedkoopste producten en snelste verzending kunt vinden en hoe je om gaat met tegenslagen die af en toe kunnen plaatsvinden. Wij bij BolMastery kunnen jou hiermee helpen! Wij hebben al jaren lange ervaring met bol.com en e-commerce op zichzelf. Daarnaast staan wij elke dag voor je klaar!

Om op bol.com te verkopen vergt ook wat voorbereiding vooraf, zoals het aanvragen van een KVK en een zakelijke rekening starten. Als je deze twee stappen hebt afgelegd, dan mag je op een account aanmaken op bol.com. Dit duurt meestal twee tot drie werkdagen en dan sta je online! Daarna moet je product research doen. Wij bij BolMastery helpen je hier graag mee. Na de product research helpen wij je graag met het inkopen van je winner product, private labelen, een logistiek fulfillment center benaderen die je verzending van de producten regelt (dit mag je zelf ook doen!) en vervolgens verkopen. Zoals de stappen die vooraf werden beschreven kunnen er ook een paar dingen misgaan af en toe. Wij bij BolMastery hebben de gekste dingen meegemaakt en kunnen je vrijwel altijd helpen en adviseren. Daarnaast lijkt in het begin misschien een beetje ingewikkeld, maar daarom zijn wij bereid jouw alles van A tot Z uitleggen. Dat doen we stap voor stap op jouw eigen tempo. Als je eenmaal de trucje door hebt en het balletje rolt, dan gaat het hard!

Zijn de lessen ook te volgen op mijn telefoon of tablet.

Dat kan. Je kunt de cursus volgen op elk medium die toegang heeft tot een internet browser.

Wordt de cursus in het fysiek of digitaal gegeven?

De cursus is volledig digitaal. Je kunt het dus volgen in je kamer evenals in de kappersstoel, het is maar wat jij fijn vindt :)

Moet je een overeenkomst aangaan met de bedrijven waar je je producten koopt?

Nehoor! Je kunt gemakkelijk producten inkopen bij fabrikanten zonder een overeenkomst. Dit zal ook geen invloed hebben op de prijs van het product, die wordt namelijk bepaald door het aantal dat je er inkoopt. Meer = Goedkoper.

Hoelang heb ik toegang tot de BolMastery cursus?

Bij aankoop heb je LIFETIME-ACCESS tot de cursus en de BM community. Ook zul jij toegang krijgen tot alle toekomstige updates binnen de cursus die jij hebt gekocht.

Creer jouw passieve inkomen en word financieel vrij!